2015. április 24., péntek

Természetfeletti lények



Vámpírvadászok: A legelső, avagy az ősi vadászt egy varázsló hozta létre, hogy kordában tartsák a vámpírokat és megvédjék az ártatlan embereket. Minden vadásznak van egy vele született képessége, ami csak idősebb korában jelenik meg. Háromféle vámpírvadász létezik:


Az aranyvérűek: Színtiszta vadászok. Az összes ősükben fellelhető a vámpírvadászvér ezért az ő képességeik és érzékeik valamivel erősebbek, mint az átlagembereké.


A félvérűek: Akinek akár csak egyetlen őséből is hiányzik a vadászvér az félvérű. Az ő képességeik is erősek, de nem annyira, mint az aranyvérűeké.


A választottak: Azok az átlagemberek, akik minden genetikai adottság nélkül elég erősek és kitartóak ahhoz, hogy vámpírvadászok lehessenek. Nincs különleges képességük, de ugyanolyan jó harcosok lehetnek, mint a született vadászok.


Boszorkányok: Évezredek óta harcolnak a vadászok oldalán, hogy elsöpörjék a vámpírokat a föld színéről. Már fiatal korukban elkezdik tanítani őket apróbb varázsigékre és főzetekre, hogy később azokra építhessék az erejüket. Viszont vannak boszorkányok, akik összeálltak a vámpírokkal, hogy erősebbek legyenek. fekete mágiát használnak, ami miatt majdnem, hogy ők a legveszélyesebbek.



Vámpírok: Veszélyes lények, akiket szinte lehetetlen kiirtani mivel akár egyetlen harapásukkal is vámpírrá tudnak változtatni bárkit, ha az illeti nem rendelkezik az ellenszerrel amit csak a varázslók képesek elkészíteni. Testi erejük és az érzékeik az emberének többszöröse. A nap égeti őket kivéve, ha van egy boszorkányuk, aki ismeri a titkos varázsital, ami immúnissá teszi őket. Legnagyobb gyengéjük a szegfű. Akárcsak a nap ez is égeti őket, de ellen nincs semmi varázslat. Megölni csak akkor lehet bármelyiket is, ha előtte megvakítjuk azzal, hogy őrölt szegfű szirmot szúrunk a szemükbe és levágjuk bármely testrészüket, mert az akkor nem gyógyul be és meghalnak vagy karót a szívükbe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése